Tallers anteriors

Taller Retrats amb Diana i la llum natural

El proper dissabte 18 de març podràs treure-li tot el partit al teu Diana F + Fent retrats a l'aire lliure, i et donarem els millors consells sobre com utilitzar la llum natural en les teves fotos per obtenir diferents resultats.

Es Sobre la primavera, i tenim un munt de trucs interessants perquè treus el màxim partit a les teves fotos. Si té ve de gust aprendre gaudint de la llum, ¡Aquest és el teu taller! Llegeix + about Taller Retrats amb Diana i la llum natural

Taller de revelat experimental amb vi negre; "Wineol"

Al febrer seguim amb els Tallers de revelat experimental. Després de l'èxit del passat Taller de Revelat amb Caffenol ens hem animat a seguir amb els revelats experimentals, i aquest el dedicarem al revelat amb la fórmula anomenada "Wineol", molt similar a la de l'Caffenol, però usant una altra de les begudes més importants del món, el vi negre! Llegeix + about Taller de revelat experimental amb vi negre; "Wineol"

Taller “Descobreix a Diana"

El proper dissabte 14 de gener podràs descobrir tots els secrets de la nostra càmera més famosa, la Diana F +. Des del més bàsic fins als seus secrets més útils.

Acaben de regalar-te una estupenda Diana F+?, No saps com carregar la pel·lícula?, Què tal se't donen les múltiples exposicions? Si vols aclarir tots els teus dubtes en utilitzar la càmera més versàtil de Lomography, aquest és el teu taller. Llegeix + about Taller “Descobreix a Diana"

Lomo-Taller "Retrats de pel·lícula"

T'agrada fer retrats? Ets fan de captar, en una instantània, l'essència d'una persona? Si les teves respostes són afirmatives aquest és el teu Lom-Taller! Al anem a aprendre, a Lomography Embassy Barcelona, com fer retrats ... Però no qualsevol retrat, ¡Retrats de pel·lícula!

Per realitzar aquest nou Lom-Taller utilitzarem la nostra fantàstica i polifacètica Diana F +. A més, podràs utilitzar les seves diferents lents accessòries perquè, en un set fotogràfic muntat per a l'ocasió, aprendre a fer retrats de pel·lícula i en pel·lícula. Llegeix + about Lomo-Taller "Retrats de pel·lícula"

Revela't químicamente

Retrat de l'Elia

En este segundo curso en el Casal de Joves de Prosperitat, aprenderemos a hacer retratos básicos en blanco y negro.

Pero no sólo eso! Aprenderemos a iluminar y medir la luz de la escena del retrato y ajustar diferentes cámaras, naturalmente analógicas !, para hacer los retratos. Llegeix + about Revela't químicamente

Lomo-Taller “revela't!”

Aquest proper Dissabte 12 de novembre t'oferim aquest Llom-Taller perquè aprenguis a revelar les teves negatius, a casa!

Ja que molts de vosaltres ens havíeu demanat que programem un curs d'aquestes característiques ... Ja ho tenim tot preparat!

En què consisteix aquest Llom-Taller?

Iniciarem el Llom-Taller, com sempre, a les 10:30 del matí amb una petita introducció a les tècniques de revelat analògic de pel·lícules en Blanc i negre. A continuació sortirem amb la nostra Diana F + i un rotllo de pel·lícula de blanc i negre a fer fotos pel Born. Llegeix + about Lomo-Taller “revela't!”

Pàgines