Festival de Blues de Barcelona 2020

  • Posted on: 14 July 2020
  • By: admin

De nou, un any més, hem pogut gaudir del 18è Festival de Blues de Barcelona. Normalitat? Doncs poca, la veritat. Gràcies a l'esforç de l'associació Capibola Blues, i en mig de la crisi sanitària del Covid el format del ja més que clàssic Festival de Blues de Barcelona ha canviat. Entre les principals novetats d'enguany jo en destacaria les següents: Llegeix-ne més

Incoherencias - Una pequeña historia del absurdo

  • Posted on: 27 January 2020
  • By: admin

Avui podem, amb molta alegría, la disponibilitat del primer llibre publicat conjuntament per els fotògrafs Alfonso de Castro i Joan Linux.

Es tracte d'un projecte on de manera fortuïta s'ajunten fotografies de Punta Peñasco (Guaymas, Mexico) y d'altres de Pedrola (Zaragoza, Espanya) creant un diàleg únic, fosc, oníric.

Així el definim:

Incoherències és un intent per posar en comú els desitjos i plaers quotidians: la bona taula, el bon vi, converses interessants i com no, una determinada forma de fer fotografia. Passejades, viatges, el clima, la soledat i la gentada s'amunteguen generant experiències que modulen la nostra manera de veure. És un treball expressament negre, fosc, però no trist i encara que costi entreveure la felicitat en les recargolades variacions d'aquest blanc i negre sense concessions, en l'esforç, en el recorregut de la seva lectura hi ha una certa promesa de satisfacció, a manera de expiació, potser?

En podeu aconseguir la vostre còpia (en format físic, PDF o eBook) a Blurb

Pàgines