Lomo-Taller "Retrats de pel·lícula"

Pestanyes primàries

Data d'inici: 
ds., 03/12/2016 - 10:30 a 14:00
Ubicació: 
Lomography Embassy Barcelona (C/ Rosic #3 - 08003 Barcelona (Mapa)

T'agrada fer retrats? Ets fan de captar, en una instantània, l'essència d'una persona? Si les teves respostes són afirmatives aquest és el teu Lom-Taller! Al anem a aprendre, a Lomography Embassy Barcelona, com fer retrats ... Però no qualsevol retrat, ¡Retrats de pel·lícula!

Per realitzar aquest nou Lom-Taller utilitzarem la nostra fantàstica i polifacètica Diana F +. A més, podràs utilitzar les seves diferents lents accessòries perquè, en un set fotogràfic muntat per a l'ocasió, aprendre a fer retrats de pel·lícula i en pel·lícula.

Així que aquest dissabte porta't una mica d'atrezzo (sobrer, ulleres, bigotis, boes, etc.) per donar un toc més divertit i boig als retrats que realitzarem.

En què consisteix el taller?

Puntualment a les 10: 30h iniciarem el taller amb una introducció a les diferents formes i tècniques de fer retrats, per passar a l'acció tot seguit amb unes nocions teòriques sobre retrat i les seves diferents tècniques.

Amb l'atrezzo que tinguem a mà, ens caracteritzarem i retrataremos per torns. Cada un amb una Diana F + carregada amb una pel·lícula de color i la possibilitat d'utilitzar les diferents lents disponibles.

Ets tímid? No et preocupis, trobarem unes rialles amenitzades amb el pica-pica perquè els resultats siguin naturals i espectaculars!

Què inclou el Llom-Taller?

  • La classe teòrica i pràctica.
  • Préstec de la càmera Diana F + La càmera Llom més versàtil!
  • Una pel·lícula de 120 color de 400 ISO de sensibilitat.
  • Revelat + CD de les fotos
  • Aperitiu per sobreviure a la sessió de retrats.

Preu: 35€

Pots reservar la teva plaça per al Llom-Taller:

  • Visitant la nostra Ambaixada Lomogràfica al carrer d'en Rosic número 3 de Barcelona
  • Trucant al telèfon de Lomography Embassy Barcelona (+34) 935.160.545
  • Esdeveniment en la nostra pàgina de Facebook

Volem fer-te viure una llom-experiència única!

Català