Sessions per a músics Instagramers

Chino amb la millor actitud davant la càmera

Per bé o per mal, avui en dia, la majoria de músics que conec (uns quants) els cal fer més de promotors que del que tots imaginem; assajos, arranjaments i actuacions. Bé, la qüestió és que aquest tipus de “promo” els permet aconseguir actuacions i, el que més importa quasi avui per sobreviure, un munt de likes i seguidors. A Pocallum també oferim microsessions per poder anar actualitzant la vostra imatge a les Xarxes Socials. La idea és copsar en cada moment (un cop al mes aprox.) els canvis en vestuari, instruments, etc. Evidentment, també podem utilitzar diferents localitzacions o treure tot el suc de l’estudi que tenim.
En analògic (com a mi m’agrada més) o en digital per si cal tenir les fotos al moment. Sigui com sigui convidat esteu a refrescar la imatge als vostres canals de comunicació amb un enfocament diferent i un xic boig amb els nostres serveis.

A la fotografia d’exemple el fidel Chino que tot sovint passa a immortalitzar-se! Tingueu les Reels, Storys, Posts i totes aquestes coses a l’última!

Loading