Un bolo amb Mambo, molt de Mambo

Els grans Mambo Jambo presentant el darer disc “El Gran Ciclón” acompanyats de la Arkestra

Des dels principis del Mercat de Música Viva de Vic que no hi havia tornat. D’això fa una bona pila d’anys i, en aquesta darrera trenta-cinc edició, vaig poder retrobar-me amb un dels festivals musicals més grans del país.

Evidentment, les coses a Vic, al festival i a la meva vida han canviat molt en aquests més de trenta anys. Però bé, jo en aquesta ocasió he pogut gaudir des de l’altre cantó dels escenaris; amb la bona música i, sobretot, amb l’experiència d’escolar-me entre els músics al viatge des de Barcelona, a les proves de so, a les llargues esperes, al backstage a l’actuació i a la tornada a la gran ciutat.

Com sempre el dubte és quin equipo portar. Això fins i tot em posa nerviós… Analògic?, digital? I com sempre acabo agafant el que més còmode em fa sentir. El pes cada vegada determina més aquesta elecció, però també la practicitat i discreció per poder disparar sense que la gent se n’adoni i així tenir instantànies més fresques, més incondicionades i intimidades per equips de gran volum. Així que de nou l’equip Canon a casa i vaig utilitzar la Leica D-Luxe pel “mentrestant” i la Fuji X-Pro 1 amb únicament el fantàstic Fujinon XF 16mm F2.8 pel concert pròpiament dit.

Malauradament, vaig molt justet de temps i aquesta vegada he prescindit de la meva estimadíssima Leica M6, tan habitual als meus directes de música. Això sí, sempre porto alguna petita càmera LC-A a la bossa per fer algunes fotos espontànies, fora de lloc, així quasi per accident. Aquí un petit tastet.

El bolo espectacular!, veure la cara del públic, sobretot els que no coneixien el fenomen Jambofònic, no tenia preu. El gran cicló va despentinar la Plana de Vic!!

Sigui com sigui, el millor és gaudir i passar-ho bé amb música de la bona! Si voleu veure’n les fotos del bolo les teniu, com sempre, al blog:

I malgrat tot, llarga vida al Rock’n’Roll!

Alguns enllaços interessants:

Loading